понеделник, 5 септември 2011 г.

Да организираш детско парти във Варна - част 3: ТОРТАТА

Такаааа.... Стигнахме до тортата!Каква да е? От къде? Колко ще ми струва? Отговорите са много! Аз ще отбележа само някои сладкарници.

На първо място.... моята любима Маргарита! Малкият сладкарски цех в уличките зад централна поща, където правят чудеса! Там си поръчах сватбената торта. Невероятна стана! Ето я (дано се вижда). За жалост нито едно заведение не работи с тях....



Амбелино  Чудесни торти правят, но изключително по каталог! Миналата година взехме от тях торта за рождения ден, но с много компромиси откъм визия. Може да е било случайно, но.... иначе на вкус беше страхотна! 

lamore Всички много ги хвалят, но аз не съм очарована! Много захарна глазура! Не са моят тип торти.

Torти Дъга  Наскоро се появиха, доколкото знам, но масово се предлагат по заведенията техните каталози. В сайта има опция "Направи си торта" което е много добра идея! Силно се съмнявам обаче, че в заведението, което избрах ще предадът точно какво искам да се получи.... друго си е личния контакт, но като нямат магазинче имат магазин в кв.Владиславово,бл.4, където им е и цеха.... губят клиенти!

Крамер  Скъпи, но пък повечето са вкусни.

Краев експрес  нямам наблюдения. никога не сме яли тяхна торта май......

Никол миналата година ми заявиха, че правят само това, което е  в каталога! Отпаднаха на мига!

Торти "Сладко изкушение"  За първи път ги видях при зададено търсене в Гугъл. Изглеждат добре. Няма как да не са вкусни, все пак са торти, но не съм ги пробвала.

Неделя  Кой не е чувал за тях???? Незнам обаче дали имат цех във Варна вече.... преди караха тортите от София.

Дилайт  мммммм Едни от любимите ми торти!

Юлинел  Не са лоши, но не са ми от любимите!

Други не се сещам сега.....
Сладък избор ви пожелавам!

5 коментара:

  1. Здравей,
    ние минахме през тези изпитания за тази година, както ти писах и в предната публикация, така че новите изпитания ще са догодина :)
    Успех с организацията и пожелавам да се получи страхотно, весело детско празненство :)
    При мен има една награда за теб, когато искаш намини, за да си я вземеш :)
    Поздрав!

    ОтговорИзтриване
  2. То всяка година тези изпитания са като за първи път! Все нещо ново има, все нещо по-различно искам....Но това е забавното - организацията и тръпката от Големият ден на малките разбойници!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей,
    много подредена и полезна информация!Искам да допълня мнението ти отностно торти Дъга-имат магазин в кв.Владиславово,бл.4, където им е и цеха.Открих ги преди 5 год.покрай сватбата ми и от тогава тортите ни са от тях.

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей, Анонимен! Приемам забележката и ще коригирам информацията! Дори смятам да ги посетя тези дни за да си поговорим за моята идея за торта и дали могат да я изпълнят....
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Дъга са невероятни- тортите освен визия имат и вкус, което се среща рядко , особено при сватбените торти, които са пластмасови направо. За нашата сватба, а и за всеки рожден ден или друг повод се зареждаме с торта от там-издънка до сега не е имало- винаги чудесни и невероятно вкусни. Единствено фото тортите не са ми по вкуса, или по-точно хартията отгоре, но като си махна фото пласта , останалото е супер. Но трябва да се има предвид ,че при фото тортите това си е обичайно, независимо от сладкарницата

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...