четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Честит 1-ви рожден ден на моят блог и една овца

Преди година и няколко дни започнах да пиша тук. Кога стана година - така и неразбрах!
В началото мислех да е кулинарен блог. После обаче нещата се обърнаха и стана "от всичко по малко". Исках да отделя хобитата си в отделни блогове, но се отказах. Не ми остава толкова време да пиша, за да водя няколко блога.

От вчера една овца стои и се пули в обектива ми. Доста снимки и направих и изкарах няколко почти прилични! Така става с едва държащ се фотоапарат.... надявам се скоро да се похваля с по-добра техника, но дотогава ще трябва да се задоволите с лошите снимки.

сряда, 1 февруари 2012 г.

Смърфиета и едно куче

Поръчаха ми да направя Смърфиета. И я направих.... Стана доста симпатична. Дъщеря ми пък си беше поръчала куче. Синьо куче. Та сега си имаме две сини играчки. Е кучето вече се с раздърпани крака. На Мъфета (така и казва) косата и е разрошена и поиздърпана оттук-оттам, но тя се забавлява с тях.
Направих Снърфиета ,така че да и се събличат всички дрехи и да остава обикновена кукла. Сега ще правим колекция от дрехи за нея. 
Представяме ви Смърфиета:



Моята първа плетена играчка

Наскоро се запалих по плетенето на играчки.
Всичко тръгна някак на майтап от едни кънки, които правих за шапката на племеницата ми. В последствие реших да направя и нещо друго с тях.... една  жаба фигуристка. Много добра се получи, въпреки че има няколко дребни забележки. Първо мислех да я подаря на племеницата, но дъщеря ми я грабна и отказа да я върне. сега навсякъде ходи с нея и страшно много я обича. Всъщност обича всички играчки, които и плета. Много им се радва и си играе с само с тях. Всички ще ви ги представя, но сега глвната роля се поверява на Жаба фигуристка. Ето я и нея:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...