сряда, 19 октомври 2011 г.

Да организираш детско парти Част 5: Какво мога да направя сама?



Нашето парти вече мина! Беше чудесно!
Въпреки, че при мен лудницата свърши, мисля да продължа да ви занимавам с тази тема, защото имам още много какво да кажа и покажа. За жалост при нас нещата стават все по-зле... болести, проблеми и тн, но все някога и това ще свърши. Публикациите ми ще са по-нарядко, но до 3-тият рожден ден все ще се справя хахаха Имам цяла година!




Такааа.... в предишния пост по темата споменахме шапките, чаши, чинийки, свирките.... кое как се прави. Нахвърлих някои и деи и обещах да ви покажа моите майстории. По стечение на обстоятелствата, обаче показването го отлагам за друг път. Нямам настроение да творя.... прекалено много лошо ми се събра и  нищо няма да излезе от опитите ми, но обещанието си остава!

Сега мисля да си поговорим малко за украсата в стил - направи си сам!

Поканите - Какво чудо са поканите! С колко вълнение се подготвят! Но първо ви е нужна идея.... Дали ще я вземете от темата на партито или от друго място - няма значение! Решите ли да правите сами поканите.... те ще са невероятни! Ето моите две (досега) покани:


А тези съм събирала от много сайтове:
и още мноооого други, които можете да намерите в нета!

Следващ в моя списък е надписът и гирляндите. Моят от миналата година няма как да ви го покажа.... не го снимах и много ме е яд...... Но от тази година е толкова лесен и ефектен, че няма как да не го споделя с вас:
Изпринтих буквичките на цветни листи, изрязах ги в кръгчета и им сложих по една лента
дали ще е от плат, хартия, стиропор или друг материал... зависи само от вас и вашето въображение и сръчност!

подаръчета за гостите когато правим украсата сами често ни остават много материали, които с малко желание и време може да претворим в малки подаръчета за децата на партито. Аз не съм правила за сега, но за следващата година се замислям..... Тогава децата ще разбират и ще се зарадват много на някоя дрънкулка. Най- лесният вариант е малка картичка с послание. ако можете да шиете или плетете.... по нещо дребно не би било проблем..... Или дори просто една гривна от копчета (като на снимката), кото може да направи всеки. Ето няколко идеи, които открих наскоро ровейки за нещо:

Ако пък не ви се занимава книжка или някое лакомство биха били чудесна идея!

Тук идеите са просто неизчерпаеми! Украсата е най-благодатното нещо за развихряне на въображението! Всяко нещо, което се слага на масата може да послужи за украса! Салфетки, чаши, чинийки, покривки или индивидуални подложки...... Всичко!
Забавлявайте се!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...