петък, 30 март 2012 г.

Моите Еко визитки и етикети

 Пренасям публикацията си от страницата ми във фейсбук:


Много от вас ще се запитат "Защо толкова тържествено ги предствяте тези визитки?" След мъничко ще разберете...

Ние, от Работилничката на Деси и Кали, решихме да погледнем малко по еко на света. Сред тоновете хартиени отподъци, които всекидневно изхвърляме има много неоползотворен материал. Някои плетат кошнички, и всякакви предмети от вестници (и ние сме плели ;) ), други ги превръщат в различни предмети чрез техниката папиемаше ( и тя не ни е чужда ), трети оформят семейните албуми с непотребните късове (е това още не сме го правили) и още много прекрасни и полезни приложения на отпадната хартия.



Ние, от Работилничката на Деси и Кали, решихме да дадем своят скромен принос също.  О не! на плетем от вестници и не лепим листчета.... поне още не! Дълго обмисляхме какви етикети и визитки да си направи, къде да ги поръчаме и как да изглеждат. Вече 4 месца продуктите ни пътуват безименни из цялата страна, а дори и в чужбина! Но тази сутрин,  пиейки кафето си, направих първите ни етикети и визитки. Днес ще предадем първият ни продукт с етикет. Ето ги и тях:


Трябваше ми само печатът, поръчан по-рано тази седмиц и един тампон с мастило! Използвах останала ми от нещо обикновена опаковъчна хартия (жалко че нямах от кафявата амбалажна....) и кутията от бисквитките, които хапвах с кафето си..... Лесно, а???

Призоваваме всички Вас, ползващи визитки..... последвайте нащият пример и се откажете от лъскавите луксозни картички! Бъдете ЕКО! Покажете на клиентите и партньорите си, че ви е грижа за околната среда!


Признавам си, че идеята за печат-визитка взех от блогът на Вихра, а тя от друг сайт. Толкова ми хареса, когато го видях преди няколко години, че ...... най-накрая мога да го реализирам!

Хубав и ползотворен ЕКО ден на всички!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...