събота, 7 юли 2012 г.

Къщички ...... и Бети

Имам си нова помощничка у дома. Казва се Бети. Много е забавно с нея! Досега свиквахме заедно, опознавахме се, посдърпахме се няколко пъти, наранихме едно краче (не без участието на дъщеря ми де) но в крайна сметка стигнахме до момента на пълно разбирателство!

Та с Бети, тези дни усилено творим! Първото нещо, което направихме с нея, бяха едни пантофки. 10 пъти ги правих, докато схвана точно как стават перфектни!

Темата на тази публикация е друга обаче!Това са две къщички. Къщи-чанти за две прекрасни 3-годишни госпожици. За рожденният им ден, преди месец, моята мъничка взе че се ошари (варицела) и неуспяхме да отидем на купона. Така стана и по-добре обаче. Две седмици по-късно пристигна Бети! А вчера, когато бях напълно уверена в силите си, направихме 3 такива къщички. Защо 3? Ами една абсолютно пробна! Да видя как става сглобяването, кое къде и как.... Нея няма да ви я покажа, че е ужасна просто. С толкова много грешки е, че......!
Следващите 2 станаха задоволително добри!!! Пак имат грешки, но не са така фрапантни. Все пак още откривам това-онова в технологията на ушиване.  На снимките стоят малко смачкани, но не съм слагала картон в стените, за да могат да се перат. Стените се държат от ватата главно и затова са така "клюмнали" малко.

Ето ги и къщурките в детайли:
Снимките излизат малко странни..... издължени във височина... след качването. Ще се постарая да ги оправвя.










Забравих да кажа: Бети е съкратено от Bernette. Bernina Bernette. И е шевна машина ;)).

2 коментара:

  1. Здравей,
    Номинирам те с Liebster Blog Award заради прекрасните ти ръчно изработени съкровища! Виж тук:
    http://thedollfairy.blogspot.com/2013/03/liebster-blog-award.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет! Още малко и ще стане година от номинацията! Искрено благодаря за признанието и ще се остарая в най-кратки срокове да изпълня описаното в услвията! Блогът ми е размразен и се надявам да ти харесат и новите неща, които ще показвам! Поздрави!

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...