вторник, 17 юли 2012 г.

За малки момчета и мъжки момичета

Привет!
След дълго неписане (отново) се появявам с последното си творение: писта-гараж за колички. Всички деца обичат коли. Не само момчетата! Но за тях е прието, че си играят с коли от първия до последния си ден. Мъж който не разбира от коли и не обича да кара аз май не познавам. Още от малки започват да си правят ралита, да "карат" опасно и да катастрофират с количките-играчки. По-късно колите стават по-големи, но момчетата си остават момчета.... и пак с тях си играят.
За момичетата е друго. Ако едно момиче си играе с коли, то тя задължително е "мъжкарана", което не е хич вярно мен ако питате, но..... Моята дъщеря обожава да си играе с коли. У дома имаме повече колички и камиони, отколкото кукли. Затова след като тя се сдоби с две къщички-чанти (едната превърна във ферма - с комплект гумени животни, а другата в гараж за колите си) беше крайно време да реализирам и другия си проект. Доста време гледам нещо подобно, но по-голямо из нета и днес го направих. Довечера ще видим дали ще и хареса.
Най-трудния момент беше да открия къде са се скрили всички колички. Ще познаете ли къде? В "гаража" ги беше набутала всичките! Горкия гараж щеше да се пръсне! Ето и малко снимки:









И да не си помислите, че това е само гараж-писта!!!! Нееее! Става и на чанта, в кояо лесно могат да се пренасят и играта да продължава на всчко място.....


Мога да го изработя в избран от вас цвят и размер. Това е с размери 45/25см



1 коментар:

  1. Чудесна идея, само дето моите момчета карат вече истински, но пък ни трябва още един гараж :)
    Много сладуреста чанта!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...