събота, 3 декември 2011 г.

Баретата стана! След много разплитания.....

Тази баретка я мъча от много време! Поне месец мина. Започвах, разплитах, пак започвах.... и все нещо не се получава. Накрая направих няколко корекции в схемата, която имах и... тя взе че стана невероятна!!!! Така се зарадвах, че я свърших много бързо, че и втора направих! Това вече ми е любимата плетка и ще продължа да правя шапчици с този мотив, макар и други модели.



5 коментара:

  1. Кали, първата много ми харесва - комбинацията на модел и цвят много ми допада.
    И аз бих носила такава :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Мейче! Този модел го сънувах чак... толкова се бях побъркала по него! А ти не си казала, не съм те обзавела с такава шапка....

    ОтговорИзтриване
  3. Ааа, точно така - не съм казала, не си ми направила. Обмислям да ти направя една поръчка :) Много ми хареса тази плетка http://3.bp.blogspot.com/-Ai4zQthY5a0/Tp7CRwtaNWI/AAAAAAAAU84/a3i7FtW1GFw/s1600/IMG_5257a.jpg, но в чисто черно и без рошавичкото топче, и такова цветенце http://3.bp.blogspot.com/-R7jEM_DKiX4/Tp7CYcSw86I/AAAAAAAAU9Q/mm5owB47hw4/s1600/IMG_5237a.jpg - каква ще е цената на една такава шапка за възрастен :)

    ОтговорИзтриване
  4. Шапките са уникални! Влюбих се в тях! Има ли схеми, по които и аз( по-скоро баба ми :D ) мога да си оплета такива?

    ОтговорИзтриване
  5. Повечето шапки са плетени по усет. А тези баретки ми отнеха повече от месец за да открия точната формула за плетенето им. Моя приятелка пък ги плете по друг начин.... просто зависи как ги усещаш.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...