петък, 19 август 2011 г.

Да организираш детско парти - част 1

 В следващите два месеца ще ви разходя с мен по мъките. Ще организираме заедно рожден ден във Варна. Ще пиша за основните елементи на един рожден ден, заведения, торти, украси, кетъринг...... и каквото се сетите още!

Трудно е да се организира детско парти. Особенно ако нямаш достатъчно място у дома за да събереш децата и техните родители. За малките трябва да избереш обезопасено място, с подходящи за възрастта им играчки, а за големите - достатъчно забавления. За деца над 3 години ползването на услугите на аниматор може да улесни задачата. Но за по-малки са досатъчни каките в детските кътове към заведенията.
Започвам тази тема, защото сега организирам партито за рожденният ден на моята почти 2 годишна дъщеря.
Миналата година темата беше Горски феи. Направих венчета за всички деца, тейбълки във формата на цветя, дори поканата беше цвете. За тази година темата все още не ми е много ясна.... Ще попитате защо да има тема? Ами обичам да имам около какво да ми се върти въображението. Ако нямам водеща думичка немога да организирам идеите си и да ги реализирам, вместо това ги разпилявам и се загубват. Все искам още и още да направя и в един момент.... нищо не успявам да свърша. Когато имам тема обаче нещата са различни. Всяка от връхлетелите ме идеи се обмисля, опитвам се да я вкарам в рамките на темата, правя макети и проби и... решавам става ли или по-добре да се откажа.

Набързо мисля да нахвърля темите, които ми се въртят в главата, заедно с някои снимки и линкове.
 http://tipjunkie.com/  Това е любият ми извор на идеи (и още поне 30 подобни сайта).
http://partythemeplace.com
http://www.marthastewart.com/
http://family.go.com/


Понеже дъщеря ми е луда по "льолль"-та (рибки) първата ми идея беше парти Златна рибка. Цък! Насладете се!

Използвани са снимки от личен архив, и доста сайтове. Нямам претенции за авторство върху снимките.
 
После парти Под дъгата:
 
Използвани са снимки от личен архив, и доста сайтове. Нямам претенции за авторство върху снимките.
Един куп Мики Мауси, Мечо пуховци, Принцеси, Барби (много обича да гледа филмите на Барби), Майстор Мани, Бъз Би....... ми минаха също.   
И все пак не съм се спряла окончателно на тема! Има време.... поне 20 дни за да реша и да започна подготовката.
Толкова за днес! Следващия път ще направим разходка из заведенията....

1 коментар:

  1. Страхотна тема, много благодаря, моята дъщеря също има 2-ри рожден ден след по- малко от месец и ще взаимствам от вас. Ние сме решили този път партито да е вкъщи, така че ще използвам всякакви идеи за украса и забавление. Темата ми за сега е принцеси :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...