сряда, 9 февруари 2011 г.

Сърцето на признанията

Такааааа... Днес май много ще пиша!

Наближаващият празник, както го наричам- св. Валентин Зарезан, нещо ме вдъхнови! ХА! Изненада! Не че съм сантиментална, но..... за първи път така се вдъхновявам от летящи Купидони, огромни плюшки , кото държат сърца, целуват се.... или са сърца :/  Та сред цялото това любовно обкръжение реших да направя нещо, което нарекох Сърцето на признаният. Малко натруфено звучи за една хартиена измишльотина, но.... да сме в тон с празника все пак е целта.

Тук няма какво да се обяснява май??? Няколко картонени цилиндтрчета, залепени едно за друго във формата на сърце и вързани с панделка. Във всяко цилиндърче по две вързани с панделка листчета. На листчетата..... послание към любимия! Дали ще е любовен стих, нещо от сорта на "Ти си мой роб, затова измий чиниите!", забавна задачка или просто едно "Обичам те!" решавате вие. Важното е да има значение за вас двамата..... а как ще го разберът околните си е техен проблем!


Необходими материали: цветен картон, химикал, ножица, малко лепило и..... много желание и въображение!

На мен ми отне точно 1 час изпълнението, но листчетата ми са празни....... Ще ги надписвам в оставащите до празника дни.
Цялата идея е да го направите в началото на месеца с 14 или 28-29 гнезденца. Всеки ден си избирате едно гнезденце, четете какво е написамо там и..... изпълнявате! Само внимавайте да има чинии, достатъчно много, когато стигнете до това с роба! Жалко ще е да го изхабите за две чаши все пак.
Успех!

2 коментара:

  1. Кали, ами може да допълниш към това с роба-след обилната вечеря, която ще ми приготвиш... (малко прекалено)вечерята може да я приготвиш ти, разбира се. Чудесни, забавни идейки имаш.

    ОтговорИзтриване
  2. оооо определено може! Според мен той трябва да е готвил, чистил и мил цял ден. Накрая да ми сервира и да изчисти след това....За мен остава дъъъългата вана с чаша вино и ... да му кажа колко добре се е справил!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...